Onze diensten

Incassoforce staat garant voor een snelle en accurate afhandeling van uw openstaande vordering(en). Wij kunnen dit voor u realiseren door de volgende diensten te leveren:

Pré incasso: pre-incasso is de stap tussen uw laatste aanmaning en de eerste sommatie van Incassoforce.

Uw debiteurenbeheer kan desgewenst door onze betrouwbare partner De Debiteurenbeheerders.nl, worden overgenomen.

De Debiteurenbeheerders.nl werkt met een in eigen huis ontwikkelde software waarbij uw klant digitaal wordt aangemaand. Voor meer informatie kijk op de website www.dedebiteurenbeheerders.nl U kunt ook telefonisch contact opnemen via 085-7732140 of mail info@dedebiteurenbeheerders.nl voor een afspraak.

De kosten zijn minimaal, al vanaf  €75,- per maand kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden

Incassoforce regelt desgewenst ook het gerechtelijke incassotraject waarbij wij samenwerken met een landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarders waarbij u een objectief en eerlijk advies zult krijgen over de slagingskansen van de vordering.

Werving & Selectie

Indien u een goede debiteurenbeheerder/credit manager nodig heeft kunnen wij u hiermee ontzorgen. Door ons grote netwerk hebben wij verschillende kundige mensen in ons bestand die snel inzetbaar zijn voor uw tijdelijke of vaste functie. Door een gedegen voorselectie waarbij wij elke kandidaat persoonlijk spreken, bieden wij alleen kandidaten aan bij een opdrachtgever als wij vinden dat er een goede match is. Hierdoor garanderen wij een juiste match tussen kandidaat en werkgever. Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Meer weten? bel 085-7732121

Incassoforce

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 21
F (085) 773 21 22