Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Incassoforce?

Incassoforce is een incassobureau met ruime ervaring en incasseert uw vordering in heel Nederland of Vlaanderen op een professionele wijze, snel en vakkundig. Hieraan zijn voor de opdrachtgever in het buitengerechtelijke traject in de meeste gevallen geen kosten verbonden, of de incasso nu slaagt of niet! Daarnaast hoeft u bij Incassoforce geen abonnement af te sluiten, u zit dus nergens aan vast.

Gratis incasso, hoe kan dat?

Incassoforce brengt bij uw debiteur, in het buitengerechtelijke traject, incassokosten conform de wettelijke norm (Rapport Voorwerk II) in rekening. Uw debiteur betaalt dus een groot deel van de kosten. Pas op het moment dat uw vordering door ons wordt geïncasseerd, verdienen wij hier dus aan door een bescheiden provisie in rekening te brengen. Dit is dan ook onze motivatie om ons optimaal voor u in te zetten.

Wat is het minimum bedrag dat ik kan laten incasseren?

Incassoforce werkt niet met minimumbedragen. U kunt dus iedere factuur, hoe klein ook door ons kantoor laten incasseren. Wel zo gemakkelijk als u voornamelijk kleinere facturen heeft.

Hoe dien ik een openstaande vordering in?

Heel gemakkelijk; Op onze website klikt u de button ´ik wil klant worden´ aan en vult u het contactformulier zo volledig mogelijk in. Indien mogelijk mailt u een kopie van de factuur in PDF naar ons email adres of per post naar; Incassoforce, Postbus 359 4130 EJ Vianen T.a.v. afd. acceptatie, 085-7732121 of u faxt deze naar nr. 085-7732122, vermeld u s.v.p. dat het een nieuwe opdracht betreft.

Wat is de werkwijze van Incassoforce?

Allereerst schrijven wij uw debiteur aan. Naar gelang de reactie van uw debiteur wordt uw debiteur nogmaals aangeschreven of telefonisch contact met debiteur opgenomen.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken?

U kunt middels de button inlog bestaande klant in ons systeem meekijken wat wij aan uw vordering doen en wat de reactie van uw debiteur is. Daarnaast zullen wij geregeld met u telefonisch contact houden over de te nemen vervolg stappen.

Kan Incassoforce het eventuele gerechtelijke traject ook voor mij regelen?

Jazeker, IncassoForce werkt samen met een landelijk werkende deurwaarders organisatie waarmee uw vordering ook in het gerechtelijk traject tot een succesvol eind kan worden gebracht.

Kan ik als particulier ook een vordering bij Incassoforce indienen?

Ja, echter bij particuliere vorderingen dient u wel al zelf uw debiteur ingebreke te hebben gesteld. Daarnaast moet een en ander op papier zijn vastgelegd. Deze schriftelijke vastlegging dient u aan ons te overleggen.

Wat als mijn factuur niet geïncasseerd kan worden?

Afhankelijk van de hoofdsom en de situatie doen wij u dan een voorstel voor een gerechtelijk traject. Wilt u dit liever niet dan kunt u op dat moment de opdracht beëindigen. Wij zullen u dan wel een beëindigingsvergoeding van € 35,- excl. BTW in rekening brengen.

Hoe kunnen wij u helpen uw DSO te verbeteren?

Incassoforce kan uw DSO aanzienlijk verbeteren door een grondige analyse van uw debiteurenbeheerprocedures. Daarbij zullen wij niet alleen uw administratieve procedures beoordelen maar ook uw algemene voorwaarden en sales en aftersales procedures. Dit alles tesamen vormt de sleutel tot een tijdige betaling van uw factuur. Wij bieden ook volledig gedigitaliseerd debiteurenbeheer via ons zusterbedrijf www.am.facturenbeheerders.nl v.a. € 75,- per maand kunnen wij uw debiteurenbeheer voeren en uw DSO structureel verbeteren.

Incassoforce

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 21
F (085) 773 21 22