Partners & Links

AM-Facturenbeheerders

Wanneer u op rekening levert maakt u ook late betalingen mee!   Door late betalingen kan uw bedrijf in moeilijkheden komen. Zij kosten uw bedrijf hoe dan ook tijd en geld, en dat is allemaal heel vervelend.

De kosten van facturenbeheer zitten vaak verborgen. Bijvoorbeeld in de uren die worden besteed aan:

  • Het bijhouden van openstaande posten
  • Het sturen van facturen, herinneringen en aanmaningen
  • (De voorbereiding op) het nabellen met debiteuren

  Maar wist u dat u aanzienlijk kunt besparen op de kosten van facturenbeheer? Facturenbeheerders.nl maakt de kosten van facturenbeheer inzichtelijk en beheersbaar!   Hoeveel kost facturenbeheer u momenteel? En hoeveel zou u daar onmiddelijk op willen of kunnen besparen? Vul gelijk uw gegevens in, en reken uw voordeel uit!

Bezoek de website: AM-Facturenbeheerders

www.klaver4inkoop.nl

Klaver4 inkoopadvies is een adviesbureau met jarenlange gedegen ervaring in het inkoopvak. Klaver4 heeft als specialisatie ICT, HRM, Facility & Telecom Expence Management (TEM) en Europese aanbesteding. Ook bemiddelden en detacheren zij inkoopmedewerkers.

Bezoek de website: www.klaver4inkoop.nl

Offerte.nl

U kunt op Offerte.nl gemakkelijk en snel in een keer bij meerdere bedrijven offertes aanvragen in uw regio.

Bezoek de website: Offerte.nl

www.aangetekendbellen.nl

Aangetekend Bellen® is een unieke telefoondienst (Patent Pending), waarbij wederzijds gemaakte afspraken worden vastgelegd met juridische zekerheid. Deze innovatieve dienst is specifiek voor de consumentenmarkt beschikbaar via 0900-AANGETEKEND en voor de zakelijke markt door middel van AaBel. Aangetekend Bellen® is eenvoudig en doeltreffend in gebruik en daarmee uitstekend toepasbaar in situaties waarbij het wederzijds vastleggen van telefoongesprekken van waarde is. Aangetekend Bellen® heeft als visie om in deze huidige tijd waarin contacten steeds vluchtiger en onpersoonlijker worden, zekerheid en transparantie te bieden. Als gebruiker van deze dienst kunt u rekenen op een integere, betrouwbare, innovatieve, flexibele en transparante dienstverlening.

Bezoek de website: www.aangetekendbellen.nl

www.aangetekendmailen.nl

In het mailverkeer is het vaak de vraag of de email wel bij de juiste persoon terecht gekomen is en daarnaast of de inhoud door die ontvanger niet gemanipuleerd is. Dergelijke vragen zijn vooral relevant bij mailwisselingen over bijvoorbeeld contracten, bevestigingen van overeenkomsten en diverse andere onderwerpen waarvan de juistheid, de rechtmatigheid en de volledigheid van het grootste belang zijn. Om ook bij e-mailen de juiste juridische zekerheid te bieden is er Aangetekend Mailen. Met Aangetekend Mailen wordt het verzenden van een aangetekende brief overbodig en bovendien is het veel sneller en goedkoper!

Bezoek de website: www.aangetekendmailen.nl

www.huis-stijl.nl

Huis-stijl is een grafisch ontwerpbureau uit Nieuwegein dat u van dienst kan zijn op een groot aantal gebieden in de wereld van grafische vormgeving.

Bezoek de website: www.huis-stijl.nl

Incassoforce

Postbus 359
4130 EJ Vianen (ut)
T (085) 773 21 21
F (085) 773 21 22